Pidha qe duan kar

. Kishte bere gjithfare sakrificash per te arritur ate moment Njoftime, lajmerime dhe shpallje ne Shqiperi, Kosove, Maqedoni e Mali i Zi. Shes blej qera shtepi, kerkoj e ofroj pune, shes e blej makina e motorra, elektronike May 03, 2015 ยท Sign up for YouTube Red by July 4th for uninterrupted music and videos all summer. Caste dashurie (tregim) Nuk arrinte te flinte ate nate, dhe idea qe ajo ishte bere e tija e lumturonte