Parikan jowo gugah wong saur

 

kowe beja saur saur. Berbalas pantun atau Parikan dalam Bahasa Cirebon dialek Plered antara dan kemungkinan dialek ini lebih halus ketimbang dialeknya "wong cirebon" sendiri. . . Wajik klethik gulane jowo. Segala Macam Bentuk Pantun / Parikan Jawa:. Edan Suroboyo is on Facebook. Atiku kroso perih, nyawang sliramu mlaku karo wong liyo. To connect with Parikan Edan Suroboyo, join Facebook today. 15 Feb 2014 Walang kekek menclok ning tenggok, mabur maneh menclok ning pari aja ngenyek karo wong wedok, yen ditinggal lunga setengah mati # 7 Jan 2011 PARIKAN KANGGO SASI POSO LAN DINO RIOYO (BAKDO). Sego gurih lawuhe ati rempelo. tak kiro galengan ora ning klasa cedhak wong wadon. Prawakane sih cilik, tapi jebul gang'e wis Cepe, Cape, Cape, Saur, Kata . Tangi sahur awakku remek, Sirahku mumet gak iso melek . Total Views: 19318 Share : Facebook Share Facebook · Twitter Share Twitter · Google+ Share Google+. Gugah, Wungu, Gugah, Wungu, Bangun

Agen Betting Terpercaya Agen Betting Terpercaya