Fillimi i ramazanit 2017 calendar


Takvimi është një doracak i cili shërben si mjet i nevojshëm orientues për tregimin e kohës, përkatësisht të datave, ditëve, muajve, vitit, festave fetare Ramazan (Ramadan) dates for 2016, 2017 & 2018, & how Ramazan affects your trip to Turkey, by Tom Brosnahan Inhaltsangabe zum Ramadan 2017: Ramadan in 2017 – alle Informationen rund um den Fastenmonat; Der Fastenmonat im Jahr 2017 – Wann ist Ramadan? Juve kërkon "tripletën", ja 8 skuadrat që e kanë fituar deri tani (FOTO LAJM) Pas fitores së Kupës së Italisë dhe të Seria A, Juventusi është i vetmi ekip