Photo: With an adjustable ankle, the Prominence prosthetic foot accommodates even this heel, more than four inches high.

Ka nje mesazh per ty 22 janar 2017 pjesa dyte


. Qemal Shabani denoncon në emisionin “STOP” largimin pa të drejtë nga puna, edhe pse ka shërbyer si punonjës policie De Biazi bën publike listën, jashtë Xhaka dhe Balaj; De Biazi pranë lamtumirës që në qershor, kontakte me dy klube kineze; De Biazi: Te Shqipëria mbajta fjalën
>