Matura e gjuhes angleze pergjigjet 2017


Londra është tronditur mesnatën e sotme pas sulmeve të njëpasnjëshme në disa zona të kryeqytetit. Tashmë të konfirmuara Sulmi në Londër, Ambasadori Mirësevini në Universitetin e Tiranes! Programi i Transparencës UT; Regjistri i kërkesave dhe përgjigjeve; Koordinator për të drejtën e informimit