Të largosh stresin njëherë e përgjithmonë nuk është një detyrë e lehtë. Doktor, çka mund të jetë kjo 5 Menyra Si Te Largohet Stresi. Stresi shkaktohet nga shumë faktor të ndryshëm kam dhimbje ne anen e majte te stomaku gjinekologja me tha se kam cista te vogel dhe menstracionet mu vonuan afer nje jav e bera testin e shtatzanis dhe rezultati . Këtë problem e ka tash e disa vite. E fejuara ime ka dhimbje në syrin e majtë, i ënjtet dhe nuk mundet ta qelë syrin të tërin